EtusivuOhjeitaYleistäOhje näytön kuvan kopioimiseksi

1.1. Ohje näytön kuvan kopioimiseksi

Näytön kuvan voit kopioida seuraavasti

1. Avaa näyttö, josta haluat kuvan.
  2. Paina Print Screen -näppäintä (löytyy yleensä Delete - Insert näppäinten yläpuolelta).
  3. Avaa Word tms. ohjelma johon voi liittää kuvia ja valitse siellä uusi tiedosto.
  4. Paina CTRL + V tai klikkaa hiiren oikeaa painiketta ja klikkaa "Liitä", jolloin ottamasi kuva tulee avaamaasi tiedostoon.
  5. Tallenna kuva sellaiseen paikkaan josta se löytyy helposti ja voit liittää sen sähköpostiin tai tukipyyntölomakkeelle kohtaan "Lisää liitetiedosto (vapaaehtoinen)".

Tietopankin tagit

Tämä sivu oli: Hyödyllinen | Hyödytön